Alle kinderen hebben krachten

Alle Kinderen Hebben Krachten
Workshop voor kinderen van 7 t/m 11 jaar

superman“Alle Kinderen Hebben Krachten” is een positieve workshop waarin kinderen bewust worden van hun eigen kracht, oftewel hun kwaliteit of talent. In deze tijd worden kinderen voortdurend blootgesteld aan allerlei eisen en verwachtingen vanuit de maatschappij. Maar hoe lukt het kinderen om bewust te zijn van hun eigen kunnen en duidelijk te krijgen voor zichzelf wat ze hebben te bieden? Wanneer ze aan hun omgeving kunnen laten merken welke kwaliteiten ze in huis hebben, hoeven ze ook niet aan verwachtingen te voldoen die niet reëel zijn.

meditatieWat kun je als kind doen om die mis match zo veel mogelijk te voorkomen en dat je je op je plek voelt en je lekker in je vel voelt?

Beste kinderen,
In deze workshop ga je in een klein groepje, van maximaal 4 kinderen, een spel spelen waarbij je leuke opdrachten gaat doen. Je gaat samen met elkaar knippen en plakken, kleien, tekenen en schrijven en al spelend kom je erachter waar jij nu echt heel goed in bent, wat je heel leuk vindt en waarom dat zo is. Samen bedenken we ook hoe jij je krachten kunt gebruiken in allerlei situaties en in de omgang met anderen. De workshop duurt anderhalf uur.

alle-kinderen-hebben-krachten-3Aan het eind van de workshop heb je iets wat je helpt om aan je kracht te denken en dat je die kunt gebruiken in allerlei situaties.

Workshop “Alle kinderen hebben krachten” voor kinderen van 7 t/m 11 jaar
Tijdstip: woensdag 13:30-15:00 uur; 16:00-17:30 uur; zaterdag 10:00-11:30
Datum: in overleg
Locatie: Nieuwe Mollenhutseweg 2, 6533 HH Nijmegen
Kosten: €16,- per kind
Aanmelden: Daphne Hubeek daphnehubeek@gmail.com of 06-589 463 43